Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán ha teszek egy licitet...

Vaterán ha teszek egy licitet de közben valaki belicitál alám, de a licitlépcsőn belül, akkor kinek a licitje lesz érvényes?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 09:36
 1/9 anonim ***** válasza:

A nagyobb licit lesz érvényben.

Ha teszel egy 1000Ftos ajánlatot, akkor ő már nem fog tudni 500Ftos ajánlatot tenni.

2014. márc. 6. 09:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Na de ő elöbb teszi...
2014. márc. 6. 09:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor még tud.
2014. márc. 6. 09:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok amikor elkezdem irni a licit ajánlatot, de még nem nyomtam le az entert. Ezalatt licitál be alám.
2014. márc. 6. 09:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Ekkor érvényes lesz a licitje nem?
2014. márc. 6. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
amíg nem nyomtad meg az entert, addig technikailag nem licitáltál még, így természetesen a másik ember licitje érvényes lesz
2014. márc. 6. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor is a magasabb győz, avagy kiírja a rendszer a szokásos sablon üzenetet, mármint hogy csak ...Ft felett lesz érvényes a licited.
2014. márc. 6. 18:49
 8/9 A kérdező kommentje:

Tehát akkor jól sejtettem, ha beelőz egy olyan licittel ami az én licitemnél kevesebb mint egy licitlépcsővel kisebb akkor az övé érvényes lesz az enyim meg érvénytelen lesz.

Ugyanakkor ha egy másodperccel előbb nyomom le az entert mint ő, akkor ugyanezekkel a számokkal az én licitem lesz érvényes...

Jól mondom?

2014. márc. 6. 19:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Na várj: 18:49-es.

Te most leírtad azt a két lehetőséget amiről szó van de nem mondtad meg melyik lesz...

2014. márc. 6. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!