Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Laptop ilyen olcsón? Vagy ez...

Laptop ilyen olcsón? Vagy ez csak kamu?

Figyelt kérdés
A gyerekeimnek szerettem volna olcsón laptopot venni, mikor kipattant a szikra, hogy meg kéne próbálni a dhgate-n. Ami ott fogadott igazán meglepett és nem tudtam hová tenni. Laptopok már 15 dollártól. Igaz az eladónak még csak néhány eladása van és abból sem jött visszajelzés, mert 1-2 napos vásárlások. Viszont már 20-25 dollárért vannak pozitív visszajelzések is. Megnéztem a gép leírását és picit sem gagyi. Elgondolkodtató. Sokszor rendeltem már dhgateről, de többnyire csak apróságokat és eddig nem volt semmi gond. Igaz több mint egy hónap volt mire megkaptam az árut. :) De itt meg azt írja hogy 2-3 nap alatt megérkezik. Ez viszont kicsit fura. LEhet hogy az eladó valóban feladja gyorspostával, na de akkor nem hinném hogy megéri neki a dolog, sött szerintem egy laptop alkatrészeinek elöállítása jóval több mint 10-20 dollár, mégha kínai is. Nem tudom hogy ez most kamu vagy sem. De nem kicsit kamu szaga van. Mindenesetre egyet rendelek, max. kidobok 20 dollárt, de lehet kellemesen csalódok majd. Valaki rendelt már ilyesmit a dhgateről, vagy bármilyen elektronikai cikkel ennyire áron alul és megkapta? és azt kapta amit rendelt? Várom a tapasztalatokat. Köszi szépen.

2014. febr. 27. 11:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
linkeld be amit láttál!
2014. febr. 27. 11:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Megnéztem ezt a dhgate oldalt. Laptopok itt is 200 dollár között vannak. Szerintem amit te láttál 25 dollárért az nem laptop. Az vagy csak a borítása(alkatrész) vagy laptok tok..15-25 dollárért senki nem ad el laptopot, még működésképtelent sem.
2014. febr. 27. 11:53
 3/12 baloghtobi válasza:

Elősször arra gondoltam aukciós oldal, de nem.

Azt irja egyenesen a gyártótól jön...az árak érdekesek.

Ha vásárolnál, ird meg a tapasztalataidat, légyszives.

2014. febr. 27. 11:58
 4/12 A kérdező kommentje:

Pl. itt van egy: [link]

Én is arra gondolok, hogy ez biztos csak a kijelző, vagy valami alkatrész, de akkor minek lenne a műszaki leírás, olyan adatok amit tök feleslegesek, bizonyos alkatrészek rendelésénél. Nem tudom most milyet küldök, mert csak gyorsan ráklikkeltem egyre, de soknál a leírásban ott van hogy a csomag tartalmazza a laptopot, a töltöt stb. úgyhogy nem tom. Amit tegnap betettem a kosárba, még nem fizettem ki. 2 napja volt fenn, elvileg 999 darab eladó és már el is keltek. Mondjuk ennyiért el is hiszem. :D márha tényleg az ami. Lehet én vagyok vak, meg az a 999 ember aki megrendelte, de nem látok semmi buktatót a leírásban. Na, ha valójában 2-3 nap a posta, lesem majd a visszajelzéseket 2-3 nap mulva kiderül, ki mennyire elégedett a kapott ´laptoppal´. Lehet addig nem rendelek ilyen nagyon olcsó laptopot. :D

2014. febr. 27. 12:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Én megnéztem több oldalon is, hogy mennyibe kerül ugyanilyen laptop. Az amazonon például 326.25 dollárba kerül. Ebay-en 320 fontba kerül..

Szóval szerintem nem laptopot hanem valami alkatrészt árulnak.. De délután megkérdezem olyan valakitől aki jártas a laptopokban, hogy ez mit is jelent..

2014. febr. 27. 12:33
 6/12 A kérdező kommentje:
én is ráírtam az egyik eladóra, hogy voltaképpen mi is az amit árul? most várom a válaszát. :D
2014. febr. 27. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Elég gyanús. A termékleírás pontos, viszont maga a termék... Na arra én is vevő lennék ennyiért. Egy laptop töltő is többe szokott kerülni, mint 20 dodó.
2014. febr. 28. 22:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Azért a töltôk csak a buznyâk boltosok miatt ilyen drágák. Másfél éve ez én az oldalon vásároltam a laptop töltöm, 1,5 dollárért és a Mai napig müködik is. Viszont az elötte boltban jó borsos áron vásárolt töltö nem egész 4 hót birt ki. De tény hogy ennek a kütyünek jóval magasabb az ára. Ha olyan 60-80 dollárért lenne, hihetöbb lenne. Ja, és persze az eladò sem válaszol a levelekre, elvileg hétföre itt kéne lennie, de 99% hogy semmit sem fogok kapni. :)) de majd meglátjuk.
2014. márc. 1. 11:28
 9/12 anonim válasza:
Megérkezett?
2014. márc. 5. 17:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Természetesen nem és az eladó sem válaszol. :) Ezen meg sem lepödök. :D
2014. márc. 6. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!