Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért hiszik az Angliában...

Miért hiszik az Angliában dolgozók közül sokan, hogy ha hazajönnek, akkor 5 évig nem mehetnek vissza?

Figyelt kérdés

Sokan mondják ezt, s ennek semmi valósagalapja nincs.

Aki szerint van, forrást linkeljen.

A munkaerő szabad mozgása pillér korlátozása volna, ha ez igaz lenne.

amikor ezt elôször kiírtam, a SWYPE átírt pár szót...

2014. febr. 24. 02:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki mondott ilyet? Aki meg ezt hiszi, meg is érdemli, hogy hülye!
2014. febr. 24. 10:47
 2/4 A kérdező kommentje:

én Angliában dolgozom, s szintén itt dolgozó ismerôsöm állítja, hogy egy csomóan ezt hiszik.

Persze forrást, egyik sem tud, csak hallotta valakitôl, aki valakitôl hallotta, s valakinek elmondta, hogz valahol olvasott valamit. kb innen vehetik...

2014. febr. 25. 06:18
 3/4 anonim válasza:
Ez egy óriási hülyeség. Európán belül oda mész ahová csak akarsz és annyiszor amennyiszer csak akarsz, nem számít hogy hol és mennyit dolgoztál... Nem is értem kinek és miért jutott ez az eszébe...
2014. febr. 26. 20:20
 4/4 A kérdező kommentje:

én tudom, hogy hülyeség, de vannak, akik váltig állítják (nos nem nekem mondta senki, hanem ismerősöm mondta, hogy neki mondták, hogy márpedig így van), persze egyik sem tudott megnevezni valami forrást, ahova ez volna írva.

tán a kurucinfo???

2014. márc. 1. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!