Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyha például én felteszek a...

Hogyha például én felteszek a www.zsibvasar.hu weboldalra az általam eladandó termékeket, és elkelnek a termékek, akkor nekem mennyit kell fizetnem, és hogyan?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 14:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Jaah , és azt elfelejtettem, ha én rendelek a zsibvasar.huról, akkor is mennyit kéne fizetnem? (postaköltséggel együtt kb)!!KÖszi!
2009. dec. 10. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:

A Zsibvásár tudtommal ingyenes, nem kell az eladás utáén jutalékot fizetned.

Viszont kevés rajta a termék és az eladó is, úgyhogy lehet jobban jársz mondjuk a Vateráéval, ahol ugyan legombolnak rólad egy kisebb vagyont, de lehet jobban felsrófolják az árakat is...

2009. dec. 10. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:

A vásárlás és az eladás is teljesen ingyenes jelenleg a Zsibvásáron. Se feltöltési díj se jutalék. Már eladtam kb. 20 cuccot itt. Szerintem elég sok az eladó és termékből is sok van. Ki van írva a fejlécben hogy éppen mennyi. Most azt írja hogy 269 ezer termék van.

A kérdés kiegészítő része, hogy vevőként mennyit kell fizetni. Annyit amennyi a nyertes licit vagy amennyiért megvetted azonnali áron. Ha licitálsz egy termékre, akkor meg kell várni a lejárati dátumot. Ha senki sem licitál felül, akkor lesz a tiéd a termék a licitált áron.

A postaköltség általában bele szokott lenni írva a termék adatlapjára, vagy az eladó bemutatkozó oldalára. Ha nincs postaköltség feltüntetve akkor meg kell kérdezni az eladót lehetőleg licitálás előtt.

2009. dec. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!