Na most akkor mit jelent a túlhasználati díj a mmobilnettel?
Figyelt kérdés
nemrégiben kaptam egy üzenetet a telenortól: "A keretedből kevesebb mint 20% maradt, a keret elfogyása után a sebességet lassítjuk, de belföldön túlhasználati díjat nem számlázunk". Ma pedig kaptam egy üzenetet (csak netezéssel érhettem el ezt az értéket az biztos) miszerint 19000FT tartozás van a telefonszámlámon. Na most akkor miért számlázzák ki azt amiről azt mondták nem számlázzák? (vagy csak automatikusan kapok egy ilyen üzenetet de a számlán nem lesz feltűntetve?). Komolyan nem értek hozzá ezért kellene segítség.2014. febr. 19. 15:14
2/4 A kérdező kommentje:
próbáltam a 172-es számot ami olyan segélykérő(vagy mi) de ott nem találtam ami kellett. de ha van bármi ötlet örömmel várom
2014. febr. 19. 15:27
3/4 anonim válasza:
1220 az ügyfélszolgálat száma. Ezt csak ők fogják tudni megmondani.
4/4 A kérdező kommentje:
kösz a segítséget! megpróbálom egy óra múlva, most dolgom van. de tényleg kösz a tippeket
2014. febr. 19. 16:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!