Ti bevállalnátok?
Én egyik évben választások előtt közvéleménykutató cégnél voltam kérdezőbiztos kétszer 3 napot, valami olyasmit mértek, hogy a kampány során hogy változik a várható szavazat az egyes pártokra. Rendesen szerződést kötöttek, és rendesen kifizették a munkdíjat.
Szerződés nélkül semmibe ne kezdj bele. (De lehet, hogy az adataid a szerződéshez kellettek volna.) A szerződésben legyen leírva, hogy mennyi aláírást kell gyűjteni, és ezért mennyi pénz jár, és max. mennyit vonhatnak le benzinre. (Ez nekem fura, inkább az szokott lenni, hogy ha saját kocsival mész, kifizetik pluszban a benzinpénzt, de ezt is a szerződés szerint.)
A szerződést pedig csak veled kötik, tehát az a fizu csak a tied, nem oszlik ötvenfelé.
Ha épp ráérsz, nincs más dolgod, akkor szerintem nem árt megragadni a lehetőséget, hogy keresel egy kis pénzt.
Viszont nem tudom, mások hogy vannak vele, én kopogtatócédulákat minden évben adtam, de soha nem írok alá semmit. Most sem fogok.
Szerintem nem lesz könnyű aláírást gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!