AliExpress-en "free shipping" esetén is van tracking number, vagy az csak akkor jár, ha fizetős szállítást választok?
Az ingyenes szállításnak semmi köze a tracking számhoz...
Meg kell kérdezni, hogy mely szállítási mód az ingyenes. A "standard" mail mellé nem jár nyomonkövetési szám, csak a "registered" mail mellé. A kérdés az, hogy mely szállítási mód ingyenes.
Valami köze azért mégiscsak van, gondolom, többe kerül feladni regisztráltan a csomagot, mint simán.
A szállítás kiválasztásánál nincs külön leírva, hogy melyik opció regisztrált és melyik nem, csak az árai. A sima kínai légiposta (China Post Air Mail) jelenik meg ingyenesnek, a többi fizetős. Hol tudom megnézni, hogy ehhez lesz-e tracking number?
Kb 80 rendelésem volt, mindegyik az óccó ingyenes postákkal és eddig mindegyikhez kaptam tracking numbert. (a 2 dollároshoz is)
Persze ettől függetlenül lehetséges, hogy tényleg nem adnak mindig, de sztem az sem olyan nagy gáz.
Azt ugyanis garantáltam minden rendelésednél látod, hogy hány nap van még hátra a beígért kézbesítési határidőből. És ha már fogytán az idő de még sehol a csomag, akkor vagy kérheted a tranzakció idejének a meghosszabbítását (akár van tracking number, akár nincs), vagy mehet a dispute és a refund kérés.
(Arra azért figyelj, hogy csak olyan eladótól rendelj, akiről már vannak visszajelzések. Ami túl szép ahhoz hogy igaz legyen, az itt biztosan nem az.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!