Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha törölnek a pályakezdő...

Ha törölnek a pályakezdő álláskeresők nyilvántartásából, akkor nem kaphatok foglalkoztatást helyettesítő támogatást és semmilyen más járulékot?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Amúgyse kaphatsz, az csak a tudjukkiknek jár.
2014. febr. 13. 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
De miért törölnek?
2014. febr. 13. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
Mert mondjuk nem megy be 3 havonként a munkanélküli központban.
2014. febr. 13. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kaphatsz. Az FHT egyik feltétele, hogy regisztrált álláskereső légy.

Járulékot egyáltalán nem kapsz, azt a bérből/kifizetésből vonják le és utalják a NAVnak.

Járadékot esetleg kaphatsz, attól függően, hogy mire lennél jogosult. Pl. álláskeresési járadékot nem kaphatsz, akkor sem, ha az egyéb feltételeknek megfelelnél. De pl. rokkantsági járadékot kaphatsz (ha az egyéb feltételeknek megfelelsz)

2014. febr. 13. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem mész be és emiatt törölnek, akkor persze hogy máshol sem fognak tárt karokkal várni, hogy "persze, gyere csak majd mi adunk neked pénzt nem kell érte tenned semmit..."

Válasz: Nem kaphatsz, mert a feltételek nem teljesülnek az esetedben.

2014. febr. 13. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Legalább 1 évig voltam pályakezdő álláskereső, egy forintot nem kaptam soha.

Lehet lepontozgatni, attól a tény még tény marad.

2014. febr. 13. 13:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Azér töröltek, mert nem mentem be, nem küldtek semmilyen papírt, én meg elfelejtettem, munkám szinte végig volt egyébként ( bejelentett idény munkák). Én úgy tudom, hogy egy évnek el kell múlnia, hogy az ember kaphassa ezt a Foglalkoztatást helyettesítő támogatást. Még egy kérdésem volna, az újra regisztrációtól számítva újra le kell telnie az 1 évnek, hogy kaphassam az FHT-t?
2014. febr. 13. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!