Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a hagyatékin 28. 000 Ft a...

Puma84 kérdése:

Ha a hagyatékin 28. 000 Ft a közjegyzői díj, akkor mennyi lehet az örökség?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 21:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tegnap volt a hagyatéki. Nagyon hasznos válaszokat kaptam és ezt köszönöm nektek! A történet a következő volt, a lányom apja számláján volt 6000 Ft, amire az apai nagyszülők hitelezői igényt nyújtottak be, ha ott azonnal kifizetem,elállnak a temetés költségének a követelésétől, mivel elvileg a gyámhatóság rábólintása kell, mondta az ügyvédem,h.adjam oda a(folyosón), a többi csak papír, de a kedves mama elállt a temetés költségének a követelésétől,ami sztem így volt korrekt,jog ide vagy oda,mert ha mi együtt lettünk volna még, akkor egy szavam sem lehetett volna. Na ez megtörtént. 6000 Ft volt a gyerekem öröksége, 18990 Ft fizettem a közjegyzőnek és 6000 Ft a mamának! Na ez ám a hagyatéki!!! Amit mondott az ügyvédem, nem szabad visszautasítani kiskorúnál az örökséget,mert azzal kizárhatom a további öröklésből a nagymamáék felé, nem mintha lenne mit tőlük,és nem is érdekelnek, csak gondoltam hátha érdekes info ez vkinek.
2014. febr. 28. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!