Mit tegyek, Apródon Hibás alkatrészt adtak el nekem?
Az apródon vettem egy telefon alkatrészt. Személyesen találkoztunk, átvettem otthon kipróbáltam és nem működött. Az alkatrész elég olcsó volt 3000 ft de az eladó nem hajlandó felvenni a kapcsolatot sem... Felkerestem facebookon, közeli hozzátartozójának is írtam levelet illetve kiderült, hogy Közterület Felügyeletnél dolgozik IX. Kerületben. Van értelme tovább menni?
Ui.:
Igen, elég csekély összegű "csalás" de ugyanakkor eléggé erkölcstelen is. Mit gondoltok?
en ezt nem ertem, Ha laikus vagy minek veszed meg magad az alkatreszt? Miert nem bizod a szervizre hogy szerezze be es szerelje be (lehet dragabb de mukodik). Ha hozzaerto vagy miert nem a megszokott alkatresz ellatohelyedrol rendeled, vagy sajat magad bontod hibas keszulkbol?
Vagy csak a tipikus magyar hozzallasod zavart meg, legolcsobban a legjobb minosseget, 5 ev garanciaval?
Ki kell előtte próbálni, kijelzőt is ki lehet, nálam volt hogy az ember itt beszerelte. Ha meg ugyis szerviz szereli be akkor érdemes onnan venni.
Aki neked eladta nyilván tudta , hogy nem műxik, azért nem válaszol, ezt buktad , nincs mit csinálni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!