Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tevékenység adatlapnak milyen...

Tevékenység adatlapnak milyen adatokat kell tartalmaznia? SOS! (projektmenedzsment)

Figyelt kérdés

2014. febr. 7. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:

10 éve projekt menedzser vagyok, de fogalmam sincs. Egy angol kifejezés nyersfordítása lehet, de gondolom aki ezt leírta valami könyvben, sosem dugta ki az orrát a szobából :-).

Ha pl. ez egy feladat adatlapja lenne, akkor olyasmi adatok lennének, mint ráfordítás, időtartam, tevékenység kezdete, vége, előfeltételei, eredménye, stb. de ezt csak így találgatom...Ha írsz picit többet, honnan vetted, talán könnyebb.

2014. febr. 8. 20:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Ezt kérik tőlünk egyetemen
2014. febr. 10. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezek a szavak szervezettől, helyzettől, évszámtól függően mást jelenthetnek. Van egy friss kiadása a PMBOK-nak (magyarul), ha ilyesmit tanulsz, érdemes megvanni:

[link]

Nem csak hasznos tudomány, de épp az ilyen szóértelmezési kérdésekben is segíthet. Én sajnos ezt csak angulul tanultam, emiatt sokszor nem ismerem a magyar megfelelőit a kifejezéseknek, de ezt rövidesen pótolom :-).

2014. febr. 11. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!