Tevékenység adatlapnak milyen adatokat kell tartalmaznia? SOS! (projektmenedzsment)
10 éve projekt menedzser vagyok, de fogalmam sincs. Egy angol kifejezés nyersfordítása lehet, de gondolom aki ezt leírta valami könyvben, sosem dugta ki az orrát a szobából :-).
Ha pl. ez egy feladat adatlapja lenne, akkor olyasmi adatok lennének, mint ráfordítás, időtartam, tevékenység kezdete, vége, előfeltételei, eredménye, stb. de ezt csak így találgatom...Ha írsz picit többet, honnan vetted, talán könnyebb.
Ezek a szavak szervezettől, helyzettől, évszámtól függően mást jelenthetnek. Van egy friss kiadása a PMBOK-nak (magyarul), ha ilyesmit tanulsz, érdemes megvanni:
Nem csak hasznos tudomány, de épp az ilyen szóértelmezési kérdésekben is segíthet. Én sajnos ezt csak angulul tanultam, emiatt sokszor nem ismerem a magyar megfelelőit a kifejezéseknek, de ezt rövidesen pótolom :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!