Manapság miért vannak olyan kevesen a az online eladó-vásrálós oldalakon?
Régen nagyon gyorsan el tudtam adni dolgokat a Vaterán, jófogáson stb, de most szinte senki nem nézi ezeket az oldalakt. ű
mi történt ezekkel az emberekkel?
Én megmondom őszintén, egy időben sokat vásároltam, főleg könyveket, tankönyveket (de onnan volt a nyomtatóm és scannerem is, akkor még érdemes volt megvenni).
De nekem az a tapasztalatom, hogy az eladók onnan akarnak jó pénzt összeszedni. Külföldön az a tapasztalatom, olcsón adnak mindent, mert az elsődleges cél, hogy megszabaduljanak tőle, ha kapnak érte valamit, az csak plusz jó dolog. Itt nálunk az elsődleges a pénz...
Amikor agyonfirkált könyvet 2-300 ft-tal ad olcsóbban, mint a könyvesbolt, hadd röhögjem ki és menjek inkább boltba...
A postaköltség is baromira megemelkedett, én Zalában éltem, sokszor többe került a leves, mint a hús...
Szerintem ha az eladók többsége leszállna a földre, nagyon sikerrel adhatná el a dolgait.
tudom, hogy sok embernek nincsen pénze, de ennyire rossz a helyzet... ?
pl, a Vaterán nem is lehet átvágni senkit, mert az egy zárt rendszer, értékelni is kell a másik felet, és ha túl sok a negatív értékelés, akkor kizárják a partnert erről a piacról.
én továbbra is kérdem, hogy mit árulsz?
mert pl ha babaruhákat, akkor könnyen magyarázható az egész, millióan ezt csinálják.
Ha viszont apró kínai kütyüket, akkor meg az a magyarázat, hogy az okosabb megveszi (ahogy én is) ebayen, főleg mert a magyar itthon 3-4x-es áron kínálja, vagy van, hogy még többért is, ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!