Hog szerezzek gyorsan pénzt? 12éves vagyok nem túl izmos. A szüleim nem akarnak pénzt adni. Egyébként 17 ezerről lenne szó.
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 16:59
1/22 anonim válasza:
"nem túl izmos."
Ennek miért van információ értéke a kérdésben? Hogy ne ajánljuk hogy legyél útonálló? :D Amúgy próbálj meg valamit eladni. 12 évesen elég korlátoltak a lehetőségeid.
2/22 anonim válasza:
1:
Én is erre gondoltam először, hogy biztos azért releváns, mert így necces a bűnözés, viszont az is lehet, hogy a 17 ezret rajta akarják épp behajtani, és ezért írta le :-)
Vagy azt gondolja, nem menne a szén lapátolás :-)
3/22 anonim válasza:
Vagy lehet izmos akar lenni, csak erre nem adnak neki a szülei pénzt.
4/22 A kérdező kommentje:
Basszátok meg kussoljatok ezzel AZ izommal!!! Tippek kellenének!
2014. jan. 29. 19:29
5/22 anonim válasza:
Adj fel eg hirdetést. nem túl izmos fiú pénzt keresne xD
6/22 A kérdező kommentje:
Most komojan.
2014. jan. 30. 06:12
7/22 anonim válasza:
Kérj a szomszéd bácsitól, lehet ad valami izomzatfejlesztő feladatot, gyakorlatot is mutat, hogyan tudod pár centivel növeszteni az izomzatod.
8/22 anonim válasza:
Lapatolj havat.
12 évesen nem sok lehetőség van.
Talán adj el pár dolgot, régi játékot, abból összejöhet ennyi. Feltéve ha a szüleid megengedik.
9/22 anonim válasza:
Papir,vas (ja nem vagy izmos) marad a kutya sétáltatás ilyesmiből tudsz pénzt csinálni, de jobban jársz ha előbb megtanulsz helyesen írni!
10/22 A kérdező kommentje:
AZ utóbbi 2 értelmes volt ijeneket kérnék.
2014. febr. 5. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!