Hogy lehet az hogy licitálok a Teszveszen és mire elküldeném már valaki túl licitált?
Azért, mert a licit úgy működik, hogy:
A termék, kikiáltási ára 1000 forint, licitlépcső 100 forint.
Ha te licitálsz nem azt az értéket adod meg, hogy mennyi legyen a köv. licit, hanem azt, hogy mennyi legyen a MAXIMUM licited.
Ergo ha adott szituációban te licitálsz 2000-et akkor lehet, hogy csak 1200 fog megjelenni, mivel csak 2 licitlépcsőre volt szükség.
Hm.. Akkor nem ismered a licitlehetőséget..
Amit írsz, az azért van, mert:
Ha van egy cikk, mondjuk 1000-es licittel, 100-as licitlépcsővel, és én adnék érte 3000-et, licitálok rá 3000-el. De megtett licitként, csak 1100-at fogsz látni, mert 100 az automatikus licitlépcső.
Ezt követően bárki licitál, és nem éri el a 3100-at, mindig én leszek a nyerő, azaz ha Te rátetted a min. emelést 1100-at, mire megnézed, én leszek megint a nyertes 1200-al, és így tovább. De ha emelgettek, mondjuk 2000-ig. és meguntátok, lejárt határidő, én kapom az árut 2100-ért.
Érted? Miért nem olvasod el a szabályzatot, amikor regisztráltál, ezt fogadtad el! Csak ütöd az entert?
Üdv: StMiklos
Nem igazán értettem a licitálást ahogy le volt írva. De így már értem :) köszönöm.
De az is igaz hogy gyorsabban nyomkodok entert mint olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!