Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy licitálok...

Hogy lehet az hogy licitálok a Teszveszen és mire elküldeném már valaki túl licitált?

Figyelt kérdés
Persze megeshet! De mindig? És pont akkor amikor én? Lépj vissza és licitálj ujra kiírja a legkisebb ajánlható összeget, és akkor is van egy nagyobb licit. Próbálkozom egy darabig ugrik vagy öt licitlépcsöt, na jó feladom. Késöbb amikor nézem érdekes azóta nem licitáltak de ha ujra próbálkozom megint ugyan az van. De a Vaterán még nem tapasztaltam ilyet.
2009. dec. 5. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Mégis mit gondolsz hogy lehet fölnyomni az árat?
2009. dec. 5. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert a licit úgy működik, hogy:

A termék, kikiáltási ára 1000 forint, licitlépcső 100 forint.

Ha te licitálsz nem azt az értéket adod meg, hogy mennyi legyen a köv. licit, hanem azt, hogy mennyi legyen a MAXIMUM licited.

Ergo ha adott szituációban te licitálsz 2000-et akkor lehet, hogy csak 1200 fog megjelenni, mivel csak 2 licitlépcsőre volt szükség.

2009. dec. 5. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Hm.. Akkor nem ismered a licitlehetőséget..

Amit írsz, az azért van, mert:

Ha van egy cikk, mondjuk 1000-es licittel, 100-as licitlépcsővel, és én adnék érte 3000-et, licitálok rá 3000-el. De megtett licitként, csak 1100-at fogsz látni, mert 100 az automatikus licitlépcső.

Ezt követően bárki licitál, és nem éri el a 3100-at, mindig én leszek a nyerő, azaz ha Te rátetted a min. emelést 1100-at, mire megnézed, én leszek megint a nyertes 1200-al, és így tovább. De ha emelgettek, mondjuk 2000-ig. és meguntátok, lejárt határidő, én kapom az árut 2100-ért.

Érted? Miért nem olvasod el a szabályzatot, amikor regisztráltál, ezt fogadtad el! Csak ütöd az entert?

Üdv: StMiklos

2009. dec. 5. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem igazán értettem a licitálást ahogy le volt írva. De így már értem :) köszönöm.

De az is igaz hogy gyorsabban nyomkodok entert mint olvasok.

2009. dec. 5. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!