Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe érdemes mostanság fektetn...

Mibe érdemes mostanság fektetni 1M Forintot?

Figyelt kérdés
20éves vagyok, autom is van már, ezért szeretném inkább befektetni. Ez ügyben szeretnék kérni tőlettek segítséget és tanácsokat, hogy mibe árdemes most befektetni.

2014. jan. 24. 11:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megtalálta a zsák a foltját.
2014. febr. 3. 13:03
 12/13 SzarvasLászló ***** válasza:

Én a saját területemről tudok Számodra ajánlani:

Mivel ezzel foglalkozom az én részemről azt ajánlom, hogy tedd egy folyamatos díjas megtakarítás eseti részébe.

Ezeknek a megtakarításoknak van eseti része ahová be tudod tenni az 1MFt-ot ami hozamot termel.

(az is megoldható, hogy menet közben az 1MFt-ból vonják le a megtakarítás pl. havi díját és ugyanakkor az is működik, hogy kivegyél az eseti részből ha hirtelen pénz kellene).

Azt már Te döntöd el, hogy mennyire kockáztatsz és mit teszel a nagyobb hozam elérése érdekében.

Ugyanakkor léteznek összeállított csomagok: van alacsony kockázatú része is ezeknek a megtakarításoknak, vagy mérsékelt kockázat, esetleg közepes vagy magas kockázatúban is lehet a pénzed. Vagy szétosztod úgy és olyan alapokba amilyenekben fantáziát látsz.

Ilyenekben tudok Neked segíteni.

2014. febr. 14. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Még egy folt.
2014. febr. 14. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!