Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Iskolaváltás esetén kell...

Iskolaváltás esetén kell valamit jelentenem az állam felé családi pótlék ügyében?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdtem egy iskolát, de most átjelentkeztem egy másikba. Mind két iskolában igényelhetem a családi pótlékot, most is kapom. A kérdésem, hogy, ha most átjelentkezem a másik iskolába akkor jelentsem vagy felesleges? 20/F
2014. jan. 23. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Neked ezzel semmi dolgod. Ilyenkor az iskola intéz mindent.
2014. jan. 23. 15:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Szeptemberben is nekem kellett kérvényeznem, hogy újra (illetve visszamenőleg) fizessék a családi pótlékot, mert júliusban felfüggesztették. Most felhívtam az új iskolámat és arról sem tudtak, hogy 20 éves korig nem csak nappalin, hanem estin- ill. levelezőn is járnak ezen a támogatások (engem az előbbi érint).

Amúgy az iskolától csak egy iskolalátogatási papír kell amivel igazolod, hogy diák vagy, gondlom nekik tök mindegy, hogy melyik iskolában vagy éppen.

2014. jan. 23. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!