Ki jelentkezhet a munkaügyi által szervezett tanfolyamra?
Figyelt kérdés
Pontosabban az érdekelne, hogy frissen regisztrált álláskereső is mehet egy ilyen tanfolyamra, vagy csak olyan, aki már huzamosabb ideje nem talál munkát?2014. jan. 22. 19:33
1/6 anonim válasza:
Frissen regisztrált nem mehet. Tartós álláskeresőnek kell lenned. Plusz havonta be kell járni hozzájuk vmi együttműködésre. Én lassan 1 éve vagyok regisztrált és még mindig nem akarnak tanfolyamra küldeni!
2/6 anonim válasza:
Havonta?
Az fas-za hogy ezt egyébként nem verik nagy dobra!
3/6 A kérdező kommentje:
Az még semmi.
Nekem megváltozott a lakcímem amikor dolgoztam. Tegnap voltam regisztrálni, s kiderült, hogy az előző lakcímemhez tartozó munkaügyi központ nem zárta le a mappámat, s ezért nekem kell oda elmennem, hogy elindítsam az álláskeresői járadék folyamatát.
2014. jan. 23. 14:42
4/6 anonim válasza:
Régóta mondom hogy a munkaügyi egyébként egy rakat kaki
5/6 A kérdező kommentje:
Hát eléggé....s a nő közölte, hogy holnap menjek be hozzájuk is, mert tegnap nem adtak ide valamilyen papírt. Majd hétfőn menjek az előző lakcímem szerint illetékes munkaügyihez, utána vissza a mostanihoz.
Elbohóckodok most itt, de lehet már jövőhéten munkám is lesz, s szinte felesleges köröket róttam.
2014. jan. 23. 14:51
6/6 anonim válasza:
Érdekes engem egyből felvettek, nem kellett várnom rá éveket és nálunk csak 3 havonta kell bejárni a kiskönyvvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!