Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Legális szexért kiadni albérle...

Legális szexért kiadni albérletet?

Figyelt kérdés

Lett egy "felesleges" lakásom, amit kiadnék albérletbe. Sok vonzó nő is érdeklődött iránta.

Ebből tök egyértelműen lejött, hogy az albérleti díj egy részének elengedéséért szexelnénk, illetve ilyen formában fizetne nekem a bérlő. Mondjuk minden szexért elengednék 10 ezret. Vagy orális szexenként 5 ezret. Vagy ilyesmi.

Ez legális? Lehet írni róla akár szerződést is, nem? És lehet már alapból így hirdetni? Hogy csak az jelentkezzen rá, akit így is érdekel.

2014. jan. 22. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. jan. 22. 10:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, jó tudni!
2014. jan. 22. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:

nah a bérleti piacra is begyűrűzött a válság!

Hamarosan, ha valaki a lakásáért pénzt kér bérleti díj gyanánt, már ki sem fogja tudni adni...

2014. jan. 22. 12:26
 4/4 A kérdező kommentje:

A válság, pont most amikor már a válságból való kilábalás van? :D

Szerintem a legtöbben most is csak simán pénzt kérnek. Csak nekem, ha már adódik a lehetőség, kihasználom.

2014. jan. 22. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!