Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnék pénzt keresni...

Hogy tudnék pénzt keresni fogszabályzóra?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudjuk kifizetni :(

Pedig most 17éves vagyok, és így csak 20%-ot kellene kifizetni.. Később ebből horror összeg lesz.

Nappali tagozatos vagyok. Milyen munkák vannak?

Én nem láttam olyat amit délután, suli után is lehet csinálni... max szórólapozás, de azt kihagynám.

2009. dec. 2. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:

diákszövetkezetek. de amúgy ha úgy állsz hozzá, hogy hát ezt meg azt inkább nem, akkor nem lesz melód.

amúgy ha pesti vagy akkor esetleg metró újság osztogatás, ha van munkaerőkeresés.

2009. dec. 2. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért nem jó a szórólapozás mert ott sokára jön össze a pénz. Nekem meg minél előbb kellene a pénz, mert hamarosan 18 leszek és akkor más cseszhetem :S
2009. dec. 2. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:

És most komolyan abban reménykedsz, hogy 17 évesen, diákként, végzettség nélkül, csak félállásba majd kapsz egy jólfizető állást?

Mikor senkinek semmi melója? Álmodik a nyomor.

Amúgy még ha 50 rongy is az a fogszabályzó, 400 forintos tescos / szórólapozós órabérrel is összejön 1-2 hónap alatt, attól függően hány nap mész.

2009. dec. 2. 20:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen? Nem találtam olyat amit délután suli után is lehet csinálni. Szórólapozás is mindig a reggeli csúcsban kell...
2009. dec. 2. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!