Miért kell több ezer forint kötbért fizetni két heti késés miatt?
az a nem normális, ha nem tudod megtanítani a gyereknek, mi az, hogy pénz, ezért nem becsüli és nem fizeti a számláit... tán nem kellett volna engedni a 70ezres tartozást. Továbbá mire átadják követeléskezelőnek, már nem egy felszólítást kaptok, akkor miért nem fizettetek???
Nehogy már nektek álljon feljebb.
Kis jövedelmű család igyekszik korlátozni a kiadásait.
Mivel részletre megállapodtak veletek a tartozásnál, az már kedvezmény. Az ilyen részletfizetésnél fel is hívják a figyelmet, hogy abban a minutumban, ahogy egy részlet elmarad, egészben kell fizetni és rájön az addig elmaradt összegre a bünti kamat.
Ne is haragudj, de ez nem szegény és gazdag ellentéte. Simán egy felelőtlen ifjú tettének a következménye.
70 ezer forintot én egy év alatt telefonálok el. Mert annyira futja.
Én erre annyit mondok:
Az én fiamnak is előfizus telefonja van. 5000Ftban korlátoztuk, mert ennél a szolgáltatásánál pont az a előny ami a hátrány. hogy sosem fogy el az egyenleg...
Ha gyereketek ezt nem tudja betartani, ajánlom a kártyás telefonokat.
A kötbér teljesen jogos. Még a legelső előfizetésemnél 11000 tartozásra fizettem 8 ezret. 4ezer a korlátozás feloldása-4000 meg a "büntetés"
Ez nem kamat, ez gyakorlatilag büntetés.
Ha a) befizetitek a 70 ezret kapásból vagy b) nem csúsztok meg a részletekkel, nincs kötbér sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!