Diákmunkával mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
Gondolok pénztáros munkára például. Érettségim van.2014. jan. 14. 12:38
1/1 anonim válasza:
Ott kezdődik hogy diákmunkára csak akkor mehetsz ha jelenleg is tanulsz közoktatási intézményben.
A fizetésed meg attól függ mennyi munkára közvetít ki a diákmunkaerő közvetítő cég. Nyílván ha egész hónapban folyamatosan tudsz dolgozni az ideális, de amikor én ilyet csináltam, volt olyan hogy egész hónapban csak 1-2 napot dolgoztam, mert nem tudtak több munkát adni. A pénztárosok ugyan nem diákmunkában, hanem rendesen alkalmazottként, teljes munkaidőbe és 3 műszakba is minimálbért keresnek. Kezdőként legalábbis egész biztosan. Indulj ki ebből. Nem leírni akartam ezt a fajta munkakört, félre ne értsd! Csak próbáltam behatárolni neked az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!