Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Menyi lett a villany végszámlá...

Menyi lett a villany végszámlátok?

Figyelt kérdés
Mostanában kell mindenkinek megjönnie a villany végszámlának nekünk ma hozták és hát...:( 50ezer ft kiváncsiságból kérdem nektek mennyi lett??
2009. nov. 30. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor én a senkik közé tartozok nekem ugyanis januárban kell megjönni.
2009. nov. 30. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Szintén senki, március volt, amíg átalányt fizettünk.

Ez attól függ, hogy mikor állsz át az átalányos fizetésre.

2009. nov. 30. 21:04
 3/9 A kérdező kommentje:
jaj dehogy is:( akkor bocsánat én úgy tudtam hogy mindenkinek most küldik ki.. ne haragudj
2009. nov. 30. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is márciusban jön.
2009. nov. 30. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 60ezer forint körüli túlfizetés van, viszont 44ezer volt a havi átalány.
2009. nov. 30. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Még nem kaptam,de nov végén olvasták le, akkor énis januárban kapom? Fél éve lakok csak itt, azért nem tudom.
2009. dec. 1. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 5ezret kell ráfizetnünk, 88kWh-t fizetünk egyébként havonta. Amin én ki voltam teljesen bukva, és itt is jeleztem, az az elszámolás!!! Nekünk E-on. Totál nem értem, ennyi erővel a szomszéd kutyájának a száraztápját is elszámoltathatják velünk, mert akkora baromságok vannak feltüntetve a számlán, és se füle, se farka. Engen nem érdekel, h miből tevődik össze a számla, ne is tudjunk róla, azt viszont szeretném tudni, hogy ennyi volt a kezdő óraállás, ennyi a végső, ennyi résszámlát fizettem be, és ennyi a különbözet (plusz vagy mínusz). Ehhez képest.....
2009. dec. 1. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk 6-8 ezer körül van mindig a számlánk.

Havonta diktáljuk így a végösszeg is ekörül mozog!

2009. dec. 1. 21:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem!Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2009. dec. 2. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!