Vettem egy cipőt, gyorsan elkopott, nem cserélik vissza, mit tegyek?
Vettem egy Tisza cipőt 23 ezer forintért. Két hónap után észrevettem hogy a sarkáról a bordázat már teljesen lekopott. Visszavittem, ők elfeküdték kivizsgálni. Most jött az SMS: "...eredmény: nem megalapozott. Üdv: Tisza"
Azon kívül hogy kiverem a balhét a márkaboltban, mit tudok tenni?
Idegesítő helyzet hogy veszek egy márkás drága cipőt, hogy hátha majd az bírni fogja, erre két hónap után olyan mintha már 1,5 éves lenne.
(mindkét cipőtalp kopott, a járásommal semmi gond)
Nagyon semmit nem tudsz csinálbi, esetleg megírni a Tékozló Homáron.
Elviheted saját magad (a magad költségén) egy akkreditált független szakértőhöz, aki ha azt mondja, hogy a cipő gyárilag hibás volt, akkor sem értél el sokat, mert a bolt ezt nem köteles elfogadni. Viheted az ügyet a békéltető testület elé, majd ha ott sincs eredmény, akkor esetleg bíróságra. Szerintem ennyi utánnajárást nem ér meg...
2 hónapos cipőt volt még képed visszavinni hogy cseréljék ki? :D nem vagy semmi!
Szerinted egy akármilyen cipőt nem lehet 2 hónap alatt rommá járni?
"Vettem egy Tisza cipőt 23 ezer forintért."
"márkás drága cipő"
Ne nevettesd ki magad???!!!!! Kérdezem én ez hol drága márkás cipő ez????! Azt elfogadom, hogy NEKED drága de amúgy egy átlagos kezdő ár.... Amúgy meg ha strapa bíró cipőt akarsz venni akkor ne homár márkát válassz hanem minőségit!
De megnézném ahogy kivered a balhét majd utána szépen elkullogsz mert semmit nem értél el :))
Kik vizsgálták ki? Ha a cipőbolt vagy a gyártó, az nem ér semmit, csak el akarnak hajtani.
De ha a Fogyasztóvédelmi Hatósághoz küldték, akkor viszont nagy valószínűséggel nekik van igazuk. Ha mégsem nekik küldték, akkor viszont te is kezdeményezhetsz náluk vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!