Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kiaz aki rendelt már innen?...

Kiaz aki rendelt már innen? Mi a véleményetek? Rubik kockát szeretnék venni.

Figyelt kérdés
A lightake.com oldal megbízható?

2014. jan. 6. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Hamisítvány silány kínai minőség. De hajrá. Rubik kockát miért nem itthon veszel.
2014. jan. 6. 23:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert nekem nem stúdiós kell hanem Dayan meg Shengshou ami nem esik szét a kezembe 3 fordítás után. Egyébként az oldal miért nem jó mi volt vele a problémád?
2014. jan. 7. 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Nézz rá.

Én itthon vettem sport rubikot, azt hiszem ez a neve. 4 év után is bírja még magát.

2014. jan. 7. 11:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogy hogy nézzek rá mi a baj vele?
2014. jan. 7. 12:14
 5/7 anonim válasza:

A profi kockások mind innen rendelnek.

Az oldal megbízható. Ha valamilyen oknál fogva mégsem jön meg a termék, vagy hibás, akkor panaszkodás után ingyen küldenek egy másikat. Kicsit sokáig tart ugyan, míg kiszállítják (néhány hét), de olcsó, és a néhány hét után megjön.

2014. jan. 7. 14:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2014. jan. 8. 07:01
 7/7 anonim válasza:

Igen,igen. De ha te ennyire jártas vagy ezekben a dolgokban

megtudod mondani hol lehet ilyet rendelni itt Magyarban ?

2014. máj. 21. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!