Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért éri meg egy boltosnak/ko...

Miért éri meg egy boltosnak/kocsmának kólás feliratot tenni az üzlet elejére?

Figyelt kérdés
Biztos ismeritek, mikor a bolt neve egy nagy táblára van kiírva teljesen igénytelenül a kólás logó mellett. Vagy mikor a hűtő kólás. Azért érdekelne, mert én eddig nagy naivan azt hittem, h ezeket a kólás cuccokat a gyártó ingyen adja (legalábbis a táblákat) mivel ez nekik is reklám. De látom h sokan árulják neten az ilyen dolgokat nem is kevés pénzért. Mennyibe kerülnek újan? Miért éri meg nekik ezeket használni, szerintem nagyon igénytelenül néz ki, főleg ha még ilyen drága is!?
2014. jan. 6. 15:55
 1/3 tetro ***** válasza:

15.55

a gyártó adja. élelmes magyar vállalkozók meg pénzért akarnak rajta túladni.

2014. jan. 6. 16:41
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor jól sejtettem. Nem magyar vállalkozók, Németországban lakom, épp most adott fel valaki egy hirdetést h 200 eurót kér a hűtőért ami ilyen kólás és amit szerintem normális ember önszántából nem rak ki....
2014. jan. 6. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Otthonra megveheted magadnak, ha ugygondolod hogy illik a lakasodba vagy a party pincedbe vagy a szop@tos szobadba:) Sokan megveszik, mert apropenz nekik az aruk es poennak tartjak. A boltok meg, bizonyos mennyisegu rendeles utan kapjak ingyen a doglokat.
2014. jan. 6. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!