Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sitetalk valós aukció?

Destruktor kérdése:

Sitetalk valós aukció?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Oly kérdésem lenne hogy, van valaki vagy van olyan ismerőse valakinek aki valaha is nyert aukciót a Sitetalk nevezetű közösségi portálon?Esetleg ha igen akkor a terméket kiszállították vagy átutalták az értékét?Nagyon fontos lenne!A válaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 4. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
2014. jan. 4. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de én tapasztalatokra lenmék kíváncsi,mert konkrét választ nem kaptam a cikkből...
2014. jan. 4. 21:32
 3/3 anonim válasza:

Az ismerősöm azt a narancsszínű Nikon fényképezőt nyerte,neki tényleg kiküldték, kb. 4 héttél a nyerés után érkezett meg a cucc. Tényleg kiküldték neki, én is láttam a gépet, tökéletesen működik. Egyébként az oldal az Amazon.com al van üzleti kapcsolatban, amit megnyersz SiteTalk on, azt az Amazonról küldik ki neked.

Szerintem először ne fektess be az oldalba, gyűjtögesd a pontokat, aztán próbálj meg egy olcsóbb cuccot megnyerni. Utánna pedig ne a terméket, hanem az árát kérd, azon veszteni nem veszthetsz semmit. Arra figyelj, hogy ha sikerül megnyerned a cuccot, akkor kérni fogják a személyidet meg ilyenek. Sőt! Haveromat telefonon hívták fel a SiteTalk magyar munkatársai, ott egyeztettek!

2014. febr. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!