Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kérhetnék...

Szerintetek mennyit kérhetnék ezért a festményemért?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy felrakom vaterára, hátha valaki megvenné. Lenne egy kis zsebpénzem, és fizethetném magamnak a festővásznat meg ilyesmiket, csakhogy fogalmam sincs mennyiért lehet eladni, mennyiért vennék meg. Vagy egyáltalán lehet olyat csinálni hogy licitáljanak rá? Előre is köszi a válaszokat, remélem sikerül feltöltenem a képet. 14/l :)

[link]

2014. jan. 4. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

kereteztesd be,

kalkuláld bele a vászon árát, a keretezés árát, a festék, ecset, egyéb anyagok árát, és az legyen a minimum ár, és rakd licitesre

2014. jan. 4. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
mennyire gondoltál? Én idén elhatároztam, hogy teljesen ismeretlen festők képet veszem meg a suli alapítványi báljára tombolának. Hátha egyszer majd sokat fog érni annak, aki megnyeri :)
2014. jan. 4. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Parszaz forint, max.

Inkabb ajandekozd el a csaladban, az tobbet er.

2014. jan. 4. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Nekem tetszik a képed!

Mennyi idő alatt festetted meg?

Kb. mennyi alapanyag van benne?

2014. jan. 4. 14:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, gondoltam hogy bekereteztetem, az lenne 2000, a vászon is annyi + ugye a tempera ecsetek ilyesmi.. egyébként a családomnak rengeteg festményt adok :) és hát úgy 3 napba telt kb, mert szünet van :)
2014. jan. 4. 16:19
 6/7 anonim válasza:
55%

Vidd be a váci utcába, add el drágán az ingliseknek, vagy egy olyan butikban kérdezz rá, ahol festményekkel kereskednek. Hátha lát benne a tag üzletet, mert ott 10.000-nél olcsóbban nem árulnak képet. Ja és mond a butikosnak, hogy nem kérsz róla számlát. :)

Egyébként tetszik, tehetséges vagy. Bárcsak én tudnék így festeni... de azzal is megelégednék, ha fele ilyen jól festenék mint te..:)

2014. jan. 5. 00:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Húú! Ez egy jó ötlet! Köszönöm, ezt kipróbálom :)
2014. jan. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!