Szerintetek mennyit kérhetnék ezért a festményemért?
Arra gondoltam hogy felrakom vaterára, hátha valaki megvenné. Lenne egy kis zsebpénzem, és fizethetném magamnak a festővásznat meg ilyesmiket, csakhogy fogalmam sincs mennyiért lehet eladni, mennyiért vennék meg. Vagy egyáltalán lehet olyat csinálni hogy licitáljanak rá? Előre is köszi a válaszokat, remélem sikerül feltöltenem a képet. 14/l :)
kereteztesd be,
kalkuláld bele a vászon árát, a keretezés árát, a festék, ecset, egyéb anyagok árát, és az legyen a minimum ár, és rakd licitesre
Parszaz forint, max.
Inkabb ajandekozd el a csaladban, az tobbet er.
Nekem tetszik a képed!
Mennyi idő alatt festetted meg?
Kb. mennyi alapanyag van benne?
Vidd be a váci utcába, add el drágán az ingliseknek, vagy egy olyan butikban kérdezz rá, ahol festményekkel kereskednek. Hátha lát benne a tag üzletet, mert ott 10.000-nél olcsóbban nem árulnak képet. Ja és mond a butikosnak, hogy nem kérsz róla számlát. :)
Egyébként tetszik, tehetséges vagy. Bárcsak én tudnék így festeni... de azzal is megelégednék, ha fele ilyen jól festenék mint te..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!