Mit írjak ki a cégem profiljára a közösségi oldalon újév alkalmából?
Figyelt kérdés
valami olyanra gondoltam, hogy benne legyen az is hogy többet működjünk együtt, az elkövetkező években. Az én cégem válasszák.2013. dec. 30. 22:10
1/6 anonim válasza:
sikerekben gazdag uj evet kivanok minden munkatarsamnak ,es remelem ,hogy meg sokaig ilyen osszetarto csapat leszunk ,vagy valami ilyensmi ,az attol fugg ,hogy milyen cegrol van szo..
3/6 anonim válasza:
A kötelező céges üzenetbe ne tegyél marketing elemet. Ez egy Jó kívánság, Te szeretnél cégvezetőként ilyet olvasni:
Boldog új évet kívánunk jövőre rendeljen többet.
Fogalmazhatod bármilyen árnyaltan ezt fogja jelenteni.
Én biztosan kitörölném egy ilyen levél után a partnerkapcsolatokból a céged.
A sörös ötletem százszor jobb. :)
4/6 anonim válasza:
Persze, nagyon komoly cég lehet az amelyik kiírja hogy ingyen sör...
Én verzióm:
"Kedves Partnereink! Köszönjük, hogy 2013-ban minket választottak és reméljük 2014-ben még több közös sikerben lesz részünk! Boldog új évet kívánunk!"
Esetleg elküldheted privátban a céges oldalt, hogy lássam mi a profil!
5/6 A kérdező kommentje:
Nem nagy cégről van szó. Nincs alkalmazottam. Autó szereléssel, polírozással, mosással foglalkozok.
2013. dec. 31. 11:29
6/6 anonim válasza:
Sikerekben gazdag , bekes uj evet kivanok! remelem 2014ben is minket valasztanak majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!