Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit írjak ki a cégem profiljár...

Mit írjak ki a cégem profiljára a közösségi oldalon újév alkalmából?

Figyelt kérdés
valami olyanra gondoltam, hogy benne legyen az is hogy többet működjünk együtt, az elkövetkező években. Az én cégem válasszák.

2013. dec. 30. 22:10
 1/6 anonim válasza:
sikerekben gazdag uj evet kivanok minden munkatarsamnak ,es remelem ,hogy meg sokaig ilyen osszetarto csapat leszunk ,vagy valami ilyensmi ,az attol fugg ,hogy milyen cegrol van szo..
2013. dec. 30. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ingyen sör, az népszerű lenne.
2013. dec. 31. 02:17
 3/6 anonim ***** válasza:

A kötelező céges üzenetbe ne tegyél marketing elemet. Ez egy Jó kívánság, Te szeretnél cégvezetőként ilyet olvasni:

Boldog új évet kívánunk jövőre rendeljen többet.

Fogalmazhatod bármilyen árnyaltan ezt fogja jelenteni.

Én biztosan kitörölném egy ilyen levél után a partnerkapcsolatokból a céged.

A sörös ötletem százszor jobb. :)

2013. dec. 31. 02:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze, nagyon komoly cég lehet az amelyik kiírja hogy ingyen sör...

Én verzióm:

"Kedves Partnereink! Köszönjük, hogy 2013-ban minket választottak és reméljük 2014-ben még több közös sikerben lesz részünk! Boldog új évet kívánunk!"

Esetleg elküldheted privátban a céges oldalt, hogy lássam mi a profil!

2013. dec. 31. 10:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem nagy cégről van szó. Nincs alkalmazottam. Autó szereléssel, polírozással, mosással foglalkozok.
2013. dec. 31. 11:29
 6/6 anonim válasza:
Sikerekben gazdag , bekes uj evet kivanok! remelem 2014ben is minket valasztanak majd!
2013. dec. 31. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!