Szerintetek ez hogyan lehetséges?
Azért csinálják így, hogy őket viszont ne zaklassa senki
:-/ Ők már csak tudják, milyen az. Egyébként nálunk is nagyon elharapózott ez egy időben (amúgy titkos a számom, tehát valószínűleg csak úgy vaktában nyomták a számot), így azt vezettem be, hogy lehalkítottam nullára a csengetést és csak akkor vettem fel, ha az illető elkezdett beszélni a rögzítőre. Az összes ismerősömet megkértem, hogy ha tényleg el akar érni, mondjon valamit, lehetőleg a nevét, de lehetőleg legalább egy mondatot, hogy fel tudjam addig venni. A telemarketingesek nem beszélnek rögzítőre, egy idő után leszoktak rólam.
Nálunk is az volt évekig, hogy állandóan hívogattak, vasárnap délután, hétköznap este, reggel, a leglehetetlenebb időpontokban! 8-[
Komolyan, már az őrület szélén volt a családom!!!!
Aztán úgy oldottam meg, hogy a vezetékes T-com számomat megszüntettem és a UPC-nél igényeltem vezetékes telefonszámot, de ezt már azonnal titkosíttattam!!!
Azóta nyugtunk van, csak azok hívnak, akinek megadom a számomat. :D
(Az nem jó megoldás, ha a meglévő számodat most akarnád titkosítani, mert az adatbázisokban már fenn van a telefonszámod, ezeket adják egymásnak kézről-kézre. A régit le kell mondani és új számot kell kérni, de ezt már titkosítva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!