Anyukák! Akik használnak Erzsébet-utalványt a bevásárlásokhoz (étkezési), azok hol vásárolnak belőle?
Hozzánk ami közel van:
Tesco
Penny
Auchan
Lidl
Coop
Spar
Több féle véleményt és észrevételt olvasok a neten az utalvány felhasználásával kapcsolatban.
pl. a coop-ban nálunk mindenre fellehet használni, a tescoban pl. egy csomag kakaót nem vehetek, míg a Sparban vagy a Pennyben simán lehúzzák és elfogadják rá az utalványt.
Az Auchanba még nem vásároltam belőle, de a Lidlről azt olvastam, hogy simán vásároltak étkezési utalványra ruhát és non-food terméket.
Mi az igazság? Élelmiszerre szeretném felhasználni az éves prémiumomat, de ha non-foodra is feltudom, akkor annak is örülnék.
Sparban, Pennyben sem lehet, csak élelmiszerre költeni.
Nekünk fizetés előtt kell szólni és ilyenkor ha van nem élelmiszer is a vásárlandó dolgaim közt, akkor azt külön számlázzák.
Emiatt a macera miatt én már inkább csak akkor fizetek Erzsébettel, ha kizárólag élelmiszert veszek.
Igaz, az enyém gyermekvédelmis Erzsébet, a sima Erzsébetet több dologra elfogadják, már volt erre példa nekem a Pennyben.
Pennyben nálunk (15ker) kakótól kezdve, kekszeken át, szörpön keresztül mindenre elfogadták. Sőt, még ásványvízre is.
Kivéve a non-food termékeket.
De nekem nem kell pénz érte cserébe. Nem tudom, ezt hol olvastad.
Kaptam éves prémiumnak 100 forint értékű Erzsébet utalványt.
Ebből szeretnék tartós élelmiszereket vásárolni, mint pl. olaj, liszt, cukor, stb.
Illetve hosszú lejáratú termékeket: guriga sajt, vaj, tej, stb.
Viszont, ha van olyan élelmiszer bolt, ahol pl. tudok rajta venni szemeteszsákot is, akkor nem sírom el magam, max. örömömben. :)
Felén is szinte csak kajára fogadják el,macskatápot akartam venni még a mi kajánk mellé a macskáknak Sparban és a macskatápot nem számolták bele,külön kellett érte fizetni.
Auchan-ban nagyon rég voltam,mert az 40 km tőlünk,de ott is csak kaját tudtam rajta venni,háztartási papírtörlőt és wc papírt már nem.tescoban is kb ugyanez,Lidl-ben meg azóta nem voltam,mióta régebben egyszer még nem fogadták el,nálam nem volt készpénz,a fizetésből se nagyon volt már és hitelkeretre kellett megvenni a cuccokat...
Felénk a kisebb maszek boltokban fogadják el mindenre(kivétel ital,dohányáru-az már nincs-) Ott még szemetes zsákot is lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!