Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fizethetik-e két részletben...

Fizethetik-e két részletben is a havi álláskeresési járadékot?

Figyelt kérdés

Fizethetik-e két részletben is a havi álláskeresési járadékot? Én Nógrád megyében vagyok regisztrált munkanélküli és itt két részletben fizetik ki a havi álláskeresési járadékot gyakorlatilag összevissza, mivel összevissza zárnak szinte mindig késésekkel. Ezt felháborítónak tartom és úgy tudom ezt más megyékben egyáltalán nem alkalmazzák sőt nem is értik, hogy ezt hogy merik megtenni.

Valóban jogellenes ez vagy nem? Ki mit tud ez ügyben? Nálam olyan is előfordult, hogy annyit késtek, hogy csak a második hónap elején kaptam meg járadékomat. Ez pedig egyértelműen jogellenes. SŰRGŐS VÁLASZ KÉNE!

2009. nov. 27. 02:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!