Lehetséges, hogy átvertek, vagy csak én gondolom így?
Figyelt kérdés
December 19-én feladtam egy csomagot jó messzire tőlünk, 3500ft volt az elszállítás, elméletileg már 21-én meg kellett hogy kapja 1-2 munkanapon belül (mert ugye munkanap volt szombat)és még nem kaptam meg a pénzem. Most lehetséges hogy direkt nem vette át hogy szórakozzon vagy még várjak a pénzre, mert üzenetbe amióta szóltam neki hogy feladtam a csomagot azóta nem írt vissza azelőtt pedig mindig visszaírt.2013. dec. 23. 22:40
2/10 anonim válasza:
Gondolom csak erre várt az illető
3/10 anonim válasza:
miert, nem utanvettel adtad fel...?
4/10 anonim válasza:
Miben állapodtatok meg
A pénzt hogyan küldje neked vissza?
5/10 anonim válasza:
Utánvétes volt a csomag, vagy nem? A 3500 csak a postaköltség?
6/10 anonim válasza:
Én már nem lepődök meg semmin... Rendeltem egy tabletet és a doboz csak papírral volt telerakva!
7/10 anonim válasza:
Ha utánvéttel adtad fel a csomagot, akkor még nincs semmiről elkésve a dolog... Hiszen 19. csütörtök volt, a csomagot 20-21-én kaphatta meg (ha át is vette), az utalványt hétfőn indították útjára, tehát még a jövő év első munkanapjai is beleférnek. Tekintve, hogy most a következő munkanap 30-a lesz...
8/10 A kérdező kommentje:
Utánvéttel adtam fel
2013. dec. 24. 00:27
9/10 anonim válasza:
Ha utánvéttel adtad fel, akkor nyugalom. Karácsony táján a postán őrület van. Megkapod szilveszter előtt.
10/10 anonim válasza:
Nem vertek át. Vagy a csomagot vagy a pénzt biztosan megkapod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!