Lehet postan csomagban (papir) penzt küldeni?
Elvileg nem szabad, gyakorlatilag nem fogják átnézni.... de rizikós, mert az én csomagomat és pár ismerősömét is megdézsmálták, szóval simán lehet, hogy kilopják és akkor nem tudsz sehol reklamálni.
A másik az, hogy csak megbízható embernek küldd, vételárat semmiképp.. Mert az egy dolog, hogy te beleteszed, de a címzett simán mondhatja, hogy nem volt benne.
Hogyan bontanak fel a csomagot? Akkor mar eselyesebb, hogy oda sem er, nem?
Amugy külföldröl küldenem csaladnak, az utalas draga. A penzt meg nem sokat küldenek, es belehajtogatnam, illetve aztan a dobozt rendesen leragasztanam. Akkor is kilophatjak belöle?
Ne kockáztass szerintem! Utalj. Ott a Paypal pl. azon keresztül viszonylag olcsón utalhatsz, de ezer más módja van a biztonságos pénzküldésnek.
Amit te tervezel az nagyon bizonytalan, nem javasolt és amúgy tilos is. Szóval ha elveszik a csomag akkor jobb ha meg se említed, hogy te amúgy pénzt raktál bele. :(
Az én csomagomat amit Angliába küldtem feltépték és kiszedték belőle az apróbb ajándékokat és a mesekönyvet, pár tankönyv érkezett csak meg.
A barátnőm mérgében feltette a blogjára amit elég sokan olvasnak, jöttek a válaszokban a saját történetek. A legjobb az volt, amikor valaki Svájcból küldött haza csokit és csak a papírja érkezett meg. Igen, a csokipapír. :-)
Most otthonról küldtek három csomagot, egy megérkezett, egy még most várható, a másodiknak rég itt kéne lenni... Már nem is reménykedünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!