Ha tegnap 4-kor egy kisvárosi postán feladtak nekem egy küldeményt elsőbbségivel, ma megkaphatom? Én megyeszékhelyen lakom.
"A kék színű megkülönböztető, "ELSŐBBSÉGI" jelzéssel ellátott elsőbbségi leveleket a feldolgozás és továbbítás minden szakaszában kiemelten kezeljük, így a törvényi előírásokat meghaladóan több, mint 90%-os arányban, a feladást követő munkanapon már kézbesítjük is." Ennek LEVÉLként feladva 90%-os az esélye, hogy megkapod ma.
Start csomagként 2 munkanapos garantált kézbesítési idejű belföldi csomagszolgáltatásunk.
Start plusz csomagként 1 munkanapos garantált kézbesítési idejű belföldi csomagszolgáltatásunk.
www.posta.hu
Köszi! Igazából a hivatalos verziót ismerem. De úgy tudom, hogy a kispostákról naponta csak egyszer továbbítják a cuccokat. Ha ez 4 előtt történik az adott postán, akkor gondolom, ez képezi a maradék 10%-ot.
(Mellesleg hogy lehet így megadni, hogy 90%? Vajon lemérték?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!