Mennyiért lehetne eladni egy real madrid-os csuklószorítót, kicsit használt állapotban?
bocsi, de családi körön belül adom el, csak azt nem tudom, mennyi lenne az ideális
(ne családi kedvezményeseket írjatok, az az ember akinek eladjuk, nem számít ha egy tízezressel többe kerül..)
minimum 30 ezret ér
1 db csuklószorító ára most újonnan 55 ezer forint, szóval a kicsit használtért a 25-30 a reális ár
viszont ha nem családtagnak akarod, hanem felteszed vaterára ott kb 80 ezerig simán felmehet a licit, mindenkinek szüksége van 1 db használt csuklószorítóra, nagyon ritka manapság, szinte sehol sem lehet kapni
múltkor west endben 300 ezer volt, de most karácsonyi leárazással lehet már 200 ezerért is el lehet vinni
de a helyedben inkább hozzávennék 1 db barcelonás csuklószorítót is, és akkor a kettő együtt párban már 1,5 millió körüli árban mozog, vaterán minimum 2 milliót tudnál kapni érte
persze lehet hogyha félreteszed a 2 db csuklószorítódat, akkor 5 év múlva már milliárdos nagyságrendekért tudod majd eladni
ha mégis családon belül adnád el az 1 db használt csukloszorítód, ráadásul még nem is számít ha + 10 ezer forintot kérsz, akkor a 60 ezer reális lehet
szóval ha elmondod hogy 90 ezerért adod oda, és elkezdtek alkudozni elég jól jöhetsz ki belőle, ha kellően ügyes vagy 75 ezer forintot fogsz kapni az 1 db használt csuklószorítóért
Pár ezres és sokat mondtam.
Olvastam a hozzászólásokat és pislogtam nagyokat.
Használtan max akkor lenne értéke ha valamelyik realos játékos használta volna.
De így én használtan nem venném meg...realmadridshop.com simán rendelhető új, ismétlem vadiúj.
köszönöm a válaszokat!
lehet, hogy végre rám mosolygott a szerencse, már vártam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!