Hogyan tudnék dolgozni (bővebben)?
Most olyan helyzetben vagyok, hogy nem vagyok tanulói jogviszonyban. Májusban érettségiztem, de nem vettek fel.
Újra akarok érettségizni, az egyik tárgyam már megvan, de még kell egy közép magyar, meg kell egy felsőfokú angol nyelvvizsga.
szeretnék tanárhoz is járni heti 2-3 alkalommal (angol + magyar)
Most nagyon sok a szabadidőm, és nagyon unatkozok itthon, ezért szeretnék eljárni dolgozni, de nem tudom hogyan.
Ideális lenne, mert Pestre járnék tanárhoz is, és akkor munka után eltudnék menni tanárhoz. Bár nem szeretnék egész héten dolgozni, csak néhány napot. Úgy két-3 napot, hogy legyen időm mellette tanulni.
Tanuló jogviszony nem lévén mehetek diákmunkára? Vagy felehetem valamelyik diák munka közvetítővel a kapcsolatot?
A Mcdonald's ra gondoltam, vagy valami más, ami közel van a nyugatihoz. Szeretnék diák munkaként dolgozni, mert akkor kevesebb az esélye annak, hogy átvernek, és talán nem kellene egész héten lenyomnom a dolgokat.
Valaki segítene, hogy mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!