Közeleg a 18. születésnapom és úgy döntöttem, hogy szerencsét próbálok zsebpénzgyűjtés céljából. Milyen kaparós sorsjegyet vegyek?
Teljesen mindegy milyet veszel, csak arra jó, hogy elveszítsd a pénzed. :(
Persze még mindig jobb, mintha cigire költenéd. :)
:-) az, hogy néha kifogsz egy kisebb nyereményű sorsjegyet nem jelenti azt, hogy ha tömegével veszel ezekből a sorsjegyekből, akkor tutira mentél...
Inkább költsd másra, akkor nem fogsz bosszankodni!
Most a kérdésed az, hogy mire verjél el 10 000Ft-ot, vagy hogy hogyan spórolhatsz?
Pénz elszórásra jó a kaparós sorsjegy, de ha spórolni szeretnél a kaparás mellett akkor a seggeden levő tojáshéjat kaparjad le...
Zsebpénzgyűjtés kaparással, max ha más fenekét vakargatod :D
Szerintetek miert emeltem ki, hogy szuletesnapom van? Azert mert ez az egyszeri alkalom, nem sajnalom ezt a penzt ra, mert tobbe nem lesz ilyen. Lehet veszitek, de lehet nyerek vele. Es? Egyszer csak megtehetem.
Csak segitseget akartam kerni, hogy melyik az ajanlatosabb, de latom egybol jo magyar mentalitas szerint tamadas eri az embert.
Szerintem egyszer az életben rá lehet ennyit is szánni egyszerre. Nincs ebbe semmi rossz. Csak nem szabad rendszeresen, meg nem úgy kell hozzáállni hogy biztos nyersz. Mert egyáltalán nem :D
Szerintem vegyél:
1 db Buksza
1 db Boldog Karácsony
10 db Black Jack
10 db Fáraók Kincse
10 db Monopoly
Én ezeket szoktam venni.
Persze nem 10000 Ft értékben :) és nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!