Mennyire kell aggódnom amiatt, hogy január elején nem tudnak kinyitni a boltok?
Lidl, Tesco, Spar, kis vegyesboltokban eddig sehol nem láttam online kasszát. Mennyi esélye van, hogy a környéken sehol sem tudnak kinyitni? Az étkezdékre is vonatkozik ez?
Kezdjek el spájzolni?
Ugyan fogalmam sincs miről beszélsz, de spájzolj, ha úgy érzed.
Szeretem az ilyen világvége hangulatú kérdéseket, csak nem tudom, hogy mi értelmük.
Ne legyel mar ennyire ostoba de komolyan!!!
Tudod mit spajzolj be mindenbol!!!!
igen, ostobán hallgatom, hogy ismerősöm emiatt bezár. Hogy cikkeznek össze-vissza.
A jogszabályt meg hiába olvasom, 12 órás munkanap után már nincs agyam ilyeneket fogni. Most akkor 12.31 vagy 03.31 a határidő kiskasszákra???
Ha kedves ismerosod idoben jelezte volna, hogy mit szeretne akkor nem kene paraznia... De gondolom az utolso utanni pillanatig vart, hatha nem kell.... hat megszivta :)))
De szerintem spajzolj be mert ha a kasszakra fogsz varni akkor tavaszig-nyarig varhatsz hogy mindenhol legyen :D
De jut eszembe a laksossag 99% ha piros betu unnep lesz a naptarban akkor tudat alatt amugy is hetre elegendo kajat vasarol be mert nem lesznek nyitva a boltok max 1 vagy nagyon extrem esetben 2napot de vasarolnak mint valami hangyak.... Aztan mikor kinyitnak a boltok akkor ujra rohamozzak mert nem volt nyitva 1-2napig... Bezzeg regen mikor 3-4napig nem voltak nyitva boltok meg is kibirtak az emberek gond nelkul es akkorsem pusztitottak ugy le a polcokat mint most! Tipikus idiotizmus...
Szoval szerintem nalatok is lesz szilveszterre keszulve legalabb 1-2hideg elelem ugyhogy nem ertem mire fel a para. De lehet kapni elesztott vagy tartos kenyeret azt kell venni jo sokat aztan nem lesz gondod :D
Ez alapján egyetlen határidő van: 2013.12.31.
És 200.000 kasszáról ír, abban szerintem az élelmiszerboltok is benne vannak. Ebből legalább tudom, hogy 15.000 kassza már van, azaz a boltok 7%-ka ki tud majd nyitni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!