Az Anti Fitness Club, körülbelül mennyiért jönne el zenélni a szülinapomra? Vagy esetleg a Linkin Park (bár szerintem nem kevésért, szall inkább afc)
erről ne is álmodj...Linkin Park nem is megy külön ilyen rendezvényekre :/ Meg ha menne is az nagyon drága lenne...több millió Ft.
Az AFC talán...Ezt már mások is kérdezték,de Tomi csak azt monta kérdezzük Zé-t.
Irj Zé-nek egy levelet,amire remélhetőleg fogsz választ kapni.
Ja és az email: szabo.ze@chello.hu
Aztán majd ird le,mit sikerült szervezned :)
ezigen. meg akarod örvendeztetni magad. Szép dolog.
Biztos örülni fogsz az ajándéknak.
szerintem én amúgy mivel elég menő zenekar így olyan félmillióra tippelnék. Vagy több.
jesszuss -.-
"apucim" mivagyte 3 eves?
fogadjunk h nincs is penzetek folegnem milliok erre arra. csak mondod,mert nem vagy avval meg elegedve ami vagy, es itt akarod meg mutatni hogy marpedig te ..miisvagy.
inkabb legy figyelmesebb..
afc : olyan 120 - 150 ezer körül megvan sztem - de sztem ők inkább akkor vállalnak ilyen magánrendezvényt, ha jóba vannak vkivel aki szervezi...
linkin park: sziget nem tudja kifizetni, nemhogy te....
az AFC 300ezerért menne el a bulidra,+ a költségek.
Tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!