Miért szüntette meg a Telekom a Távszámlát?
Bár szó szerint nem szüntette meg, de gyakorlatilag használhatatlanná tette. Nem lehet többé bankkártyával fizetni, a többi fizetési módot megy ugyanúgy nekem kell intézni, mint távszámla nélkül. Tehát gyakorlatilag teljesen lebutították, hasznavehetetlenné tették az egész rendszert.
Mit fog még átvenni a Telekom, hogy a digitális forradalom nevében megszüntesse? Az internetszolgáltatása már szintén félig használhatatlan, viszont legalább kétszer drágább, mint máshol. Ki vezeti ezt a kócerájt?
Ja és az előzőhöz még, hogy azért merem ilyen biztosan állítani ezt, mert rendszeres használója vagyok és a kérdést látva jutott eszembe, hogy nekem épp a távszámlán dolgom van. Simán engedett számlát befizetni kártyával, szóval teljesen jól működik a távszámla továbbra is.
Arról viszont én is olvastam (illetve a távszámla sem titkolja, ott van főoldalon), hogy volt egy kis probléma az átállásnál és néhány akkoriban indított fizetési tranzakció sikertelenül zárult. Ezeket meg kell ismételni, most már működik teljesen rendben.
Nem szűnt meg. Pont elmu számlát fizettem este. Igen, Telekom oldalán keresztül kellett de működött kártyával és ez a lényeg. Amúgy ha ELMU a gond azt lehet dijnetnél is fizetni illetve közvetlen az elmu oldalán:
ker.elmu.hu címen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!