Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kerülhetem el a teljes...

Hogy kerülhetem el a teljes anyagi csődöt?

Figyelt kérdés
táppénzen vagyok ami még 3 hónapig fenn áll,igy a fizetésem 50%át kapom,ami csak 40 ezer forint,párom fizetése 69 ezer forint!elmaradásaink a csekkekel 80 ezer forint,a lakbér havi 50 ezer,!hogy oldjam meg,nagyon elvagyok keseredve
2009. nov. 23. 09:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Írj mindenhova ahol elmaradásod keletkezett,és kérj részlet fizetést az elmaradásról.Általában ezt úgy oldják meg,hogy fizeted a havi díjat,és + mellé a megadott részletfizetést...(mondjuk a 80 ezer forintos összeget elosztják 6 hónapra,akkor majdnem 14 ezer lenne 1 hónapra)

Vagy kérj valakitől kölcsön annyit amennyi a teljes tartozásotok,és neki fizetitek vissza kamatmentesen...Utolsó megoldás a banki hitelek..Ha tudtok vegyetek fel kölcsönt...

Ha sehogy sem reagáltok időben,úgy fogják értelmezni,hogy nem akartok fizetni,és jönnek a gondok...

2009. nov. 23. 09:45
 2/2 A kérdező kommentje:
értem,remélem sikerül valami,mert igy kilátástalan a helyzet
2009. nov. 23. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!