Mire hivatkozhatok, ha az ajtó forgalmazó nem fogadja el a reklamációmat?
Figyelt kérdés
Tölgy mintás laminált ajtót vettem tőle, otthon kibontva vettem észre, hogy a szegőlécekben zavaró kb. 1 cm-es világos csík látható. Ő azt mondja a lengyel cég, ahonnan vette nem fogadja el a reklamációt (fényképet küldtem róla). Egyértelmű, hogy a lécek felülete nem homogén, tehát valami hibáról van szó. Mire hivatkozhatok ilyen ügyben? Fogyasztóvédelem, vásárlók könyve? Félek ezekkel csak kinevet.2013. dec. 5. 22:00
1/3 anonim válasza:
Neten ,látatlanba vetted ? Mert akkor eleve van elállási jog!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem neten vettem. Illetve még annyi, hogy 4 hónapja vettem, csak csúszott a beépítés, most bontottam csak ki. Számlám van róla.
2013. dec. 5. 22:27
3/3 anonim válasza:
nem a lengyel cég a felelős, hanem aki neked eladta! ő vegye vissza a lengyel céggel meg ha nem tudja lejátszani,az az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!