Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az új vatera oldalon (beta....

Az új vatera oldalon (beta. Vatera.hu) hogyan tudok válaszolni a potenciális vásárlók kérdéseire?

Figyelt kérdés
Már több kérdést is feltettek egy meghirdetett termékemhez, de nem tudok válaszolni, nem találom hol kell. Se azt, hogy a vaterán egyáltalán hol tudom megnézni a kérdéseket, mert azokat a vatera emailben elküldte, de se egy linket, se elérhetőséget a vásárlókhoz nem adott.

2013. dec. 2. 19:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, ez az új Vatera nem elég ganaly, szokatlen, idegesítő, csúnya, nincsenek meg az értékeléseim, megváltozott az üzenetek kezelése, stb., stb... Egyszóval rosszabb, mint a régi. Nem tudom, miért nem lehet felfogni egy alapvető szabályt:

Ami jól működik, NE piszkáld!!

Mert ez lesz belőle.

OFF vége.

Üdv.

2014. márc. 19. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
...*vagyis az "elég ganaly" előtti "nem", az nem kell.
2014. márc. 19. 17:25
 13/14 anonim válasza:
Sziasztok! Netudom emlékeztek-e a HONFOGLALÓ című játékra? Ott is amíg bele nem piszkáltak az új "megjelenéssel" az ország játékosainak 99%-ának tetszett ma ez a szám jó ha eléri a 40-et. Továbbá a SLÁGER RÁDIÓ-ra? Amikor kényszeresen átvette az a pocsék szar a hullámhosszt nagy veszteséggel ment majd visszakönyörögték az évek óta bevált Bocskor-Boros párost hogy jöjjenek már mert csődbe mennek ha nem jönnek, ez ment is egy darabig de a vége bizony elhallgatás lett!!! és ez ellen se tehettünk semmit !! Az átlag felhasználó le van szarva magasról!! Nem csak ebben hanem egyszerűen mindenben!! sorolhatnám a tv-vel kezdeném a RÉGI RTL KLUB amikor még piros fehér zöld volt a logo és minden műsor megtalálható volt rajta esténként a szupermozi... nem tudom emlékeztek-e MILYEN filmek mentek ott!!! Egész nap el tudtuk nézni azt az egy csatornát! Mára egy gané ami lemegy a tv-ben is... egyszerűen nem értem hogy ami jó azt minek kell piszkálni??? -.- hova jut ez a világ... :( :( :(
2014. ápr. 16. 02:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is most tettem fel egy terméket és nem néztem a hozzákapcsolódó e-mail címemet. Ma meg látom, hogy két kérdést is kaptam, mondom oké, és most hol kell válaszolni??

Borzalmas ez az egész...

2014. jún. 23. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!