Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mekkora a valószínűsége...

Mekkora a valószínűsége annak, hogy megkapom a youtube-tól a partner felkérést?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam az animálást pálcikaemberekkel, mert láttam, hogy 1-1 videónak több milliós nézettsége van. Úgy ítélem egy barátom segítségével képes lennék egy kicsit talán jobb animációkat is csinálni, mivel 5 perc alatt elkészítettem egy némileg jobb animációt az átlagnál, ami 10 mp-es.

Késôbb rájöttem, hogy a közönség sokkal inkább a szórakozásra hajt, mint az animációra.

Tegyük fel, ha sikerül a humor kategóriában a barátommal egy pár olyan animációt összedobni, ami vicces és nem szaggatott kezdô animáció (tehát aprólékos munka), ami 1 hónapban 50-100 ezer nézettségû (pár év alatt pedig több millióra is nôhet ez a szám), akkor mekkora az esélye, hogy megkapom a yt partneri felkérésr? Ha meg is kapom mennyi nézettség után kapok 1 dollárt bel-, illetfe külföldön?

Megfelelô fb ismerettségi körrel (700-1000 ismerôs) és egy weblappal megvalósítható ez?

Ne értsetek félre, nem vagyok pénzéhes, csak ki szeretném próbálni ebben is a szerencsémet. Több évre osztanám fel.

ui.: az animációk minden nemzet számára érthetôkvlennének, ugyanis csak mozgással nevettetném az embereket.

2013. nov. 25. 00:46
 1/3 anonim ***** válasza:

A nézettség ilyen mértékű gyarapodásával kapcsolatban nekem vannak fenntartásaim, de legyen neked igazad.

Nem az számít, hogy neked hány ismerősöd van, hanem az, hogy valamilyen módon bekerül-e valamelyik nagy olvasótáborral rendelkező vicces oldalra a facén. Onnan már ellopkodja a többi oldal is egymástól. A következő dolog, hogy vajon hogy kerül be a nemzetközi véráramba.

A címválasztásnál kell nagyon figyelni, hogy a kereső minél többször dobja ki (kerüld a tipikus magyar szavakat, vagy azok mellé tegyél nemzetközileg érthető címet is)

A youtube-nál nem biztos, hogy díjazzák a 10 mp-es dolgot, mert rövid a reklámfelület kellő ideig történő megjelenítéséhez.

2013. nov. 25. 01:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem állítottam, hogy igazam van, csak tudom, hogy a legtöbb ember imád nevetni például azon is, ha készítek egy vicces jelenetet Obamaval, ami ugye nemzetközileg érthetô és mivel sokan nevetnek rajta ezért gyorsan terjed.

Tulajdonképpen meg sem kell várnom, hogy bekerüljön a szilvásra, ha én is feltehetem, a továbbiakban pedig minden történik a leírtjaid alapján.

Köszi a tanácsot, persze angolul adom meg a neveket (vagy németül), de még mindig kíváncsi vagyok arra, hogy egy középszintû partnercég mennyi nézô után fizet, és mennyit? Ùgy olvastam valahol, hogy 1k nézô 1 dolcsi egy normál cégnél, ami nem a csôd szélén áll, de nem is a legjobb... Ez mennyire igaz?

2013. nov. 25. 01:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Elég érdekesen csinálja a youtube: volt fent egyetlen videóm, amit nem néztek meg sokan, de nagyon sok komment jött (főleg kérdések, mert barkácsoltam a videón). Aztán ez után egy évvel töltöttem fel egy masik videót, aminek hirtelen lett 20 megtekintése és akkor kaptam e-mailt a youtube-tól.

Persze azóta sem lett sokkal több megtekintése a videónak (kb. 350 egy év alatt), szóval nem ebből fogok megélni...

2013. nov. 25. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!