Tudtok mondani egy olyan jó minőségű töltőtollat amit meg tudok rendelni webáruházban és 10 ezer ft. Körüli felső árhatára van?
A 10 ezer forintos töltőtoll azért nem valószínű, h életed végéig kitart...
Ezen az oldalon, ha fönt a keresőbe beírod, h töltőtoll, és ár szerint rendezed az eredményt, fogo látni, h Parker márkából ennyiért már találsz szépeket. Patront egyébként bármelyik írószerboltban vagy hipermarketben tudsz hozzá venni, de nyilván itt is rendelhető.
A márkásabbak, (Waldmann, Waterman) jóval drágábbak, nekem egy ezüst Waldmann-om van, ajándékba kaptam egyszer.
És ha rám hallgatsz, ne gravíroztasd, én örülök, h az enyémen nincs rajta még a monogrammom sem.
Hello, Waterman, Montblanc, ezek örök márkák szerintem. Árat nem tudok, de gondolom a határ a csillagod ég.
Megkérdezhetem, h miért olyan fontos, h életed végéig kitartson ez a toll? (És mi van, ha ellopják, elhagyod? Azért nem szabad óriás költségbe verni magad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!