Létezhet ilyen ingatlan iroda, vagy kamu?
Az expressz.hu-n hirdetett egy lakást, felhívtam, azt mondták az már nincs meg, de ők egy iroda és kis (kb30nm-es) lakásokkal foglalkoznak, melyeknek a havi bérleti díjuk is kicsi( kb 30-40 ezer) és nincs kaució!
Szóval ezért be kell fizetni 6ezer Ft-ot,ez egy egyszeri összeg, aztán adnak egy címlistát.Ezek Budapesti lakások kis rezsivel, teljesen gépesítve.
Létezhet, vagy lehet hogy olyan gyatra lakásokkal foglalkoznak, amik miatt pénzkidobás a 6ezer Ft??
köszi, megkaptam a leveled.
Na most beszéltem velük, felhívtam a linken lévő számot, azt mondták, hogy a 6ezret be kell fizetni akkor adnak címeket.Kérdeztem vannak-e képek, amik alapján döntenénk, hogy egyáltalán akarjuk-e, azt mondta nincsenek, mert olcsó, azonnal költözhető lakások.Ja és a 6eter egy hónapra szól, addig adnak címeket és ha nem találunk akkor a következő hónapban is fizetni kell 6ezret, ha akarunk még címeket....szóval soknak tűnik, és kicsit kamu szaga van.
Amúgy azt is mondták hogy a lakások teljesen bebútorozottak, gépesítettek...Azért kíváncsi lennék egyre hogy milyen.
Amúgy meg ezen az oldalon fel van tüntetve:
"ARANYVESSZŐ Munkaerő és Ingatlanközvetítő Betéti Társaság"
szóval lehet nem illegális, csak lehúzós???
Megnéztem, ez biztos, hogy átverés. Egy igazi ingatlanos nem titkolja el a nevét, a telefonszámát, hanem hirdeti magát.
A két hirdetés csak arra szolgál, hogy eljussanak hozzá az érdeklődők, ezért is az olcsó ár, és kaució nélküli hirdetés, hogy ráharapjanak azok, akiknek nincs pénzük. A jó albérlet reményében 6000 forint még olyan összeg, ami kifizethető, ha már nem kérnek kauciót.
Ez egy nagyon átlátszó átverés, ami a rászorultakat célozza meg. Hiszen aki olcsót keres annak nincs pénze. Akinek nincs pénze, az nem fog 6000 forintért feljelentést tenni.
hát köszi...nekem is gyanús volt...lehet akkor nem is megyünk oda...
De akkor hogy működhet amúgy?mert be van jegyezve meg minden?lehet pont az van amit írtál...senki sem jelenti föl, mert arra nincs pénzük, akinek meg van, az nem találkozik ezzel a céggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!