Mi az az OEP kiskönyv?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, felvettek az önkormányzathoz közfoglalkoztatásra, és kaptam egy papírt, hogy bizonyos irataimat le kell adnom fénymásolatra, pl. személyi igazolvány, stb, és köztük volt ez az OEP könyv is, zárójelben odaírták, hogy "rózsaszín könyvecske".
A levél végére pedig odaírták, hogy az irataimat visszakapom, csak fénymásolják őket, kivéve az OEP kiskönyvet, amit a munkáltató őriz meg.
De nem tudom, mi ez a kiskönyv?! Nekem nincs ilyenem, honnan, kitől kérhetek ilyet, és mennyibe kerül?
(Egyébként utánakerestem a neten, de valószínűleg túl hülye vagyok hozzá, mert semmit nem találtam. :))
Köszönöm előre is.
2013. nov. 19. 17:45
1/2 anonim válasza:
Én az első munkahelyemen kaptam, miután lejárt a szerződésem és megkaptam a paírjaimat, abba pecsételik az ott töltött időt, amit aztán viszel tovább a következő helyre, így van egy könyvecske, amiben nyilván van tartva mikor, hol dolgoztál és mennyi időt. Kérdezz rá, mikor viszed a többi íratod, szerintem, ha lejár a szerződésed majd adnak egyet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2013. nov. 20. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!