Vaterázó anyukák! Hogyan lehet jobban eladni a pici babaruhákat?
Úgy lehet jobban eladni, ha egyesével feltöltöm őket, vagy ha kisebb csomagokban hirdetem? És 1ft-ról indítsam, vagy már a konkrét összeggel írjam ki? Melyik módszerrel látják többen, és (így jobb eséllyel) licitálnak többen? Vannak használtabbak, de újszerű és csodaszép darabok is. Te hogyan hirdetnéd? Vagy melyiket vennéd szívesebben?, ha egy darabos vagy csomagban?
Köszönöm.
Én mint vásárló, allergiás vagyok arra ha valami 1 Ft-ról indul de van rajta minimálár. Szóval 1 Ft-ról olyat hirdess, amit tényleg nem sajnálnál, ha annyiért menne el. Ha megvan hogy minimum mennyit akarsz érte, inkább arról indítsd.
Én vettem csomagban is, darabosat is már. A csomaggal az a tapasztalatom, hogy akkor érdekel jobban, ha egyféle ruha van benne, pl. csak body vagy csak rugi. Vagy komplett szett amit együtt lehet hordani. De néha olyan katyvaszt raknak fel, méretben meg színben egyáltalán nem összeillő cuccokat, hogy azt nem tudom ki veszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!