Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay-en mit írjak az eladónak...

Ebay-en mit írjak az eladónak ha nem érkezik meg a csomag?

Figyelt kérdés
Ezen gondolkodok egy napja hogy mit írjak.

2013. nov. 18. 19:22
 1/7 anonim válasza:
Mennyit késik? szerintem ne írj,van hogy hetekig késik:) DE ugye utánfizetős?
2013. nov. 18. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Ebay-en előre kell fizetni és már ide kellett volna érnie rég, sose késett még semmi. Ha késik akkor meg írni kell, de mit írjak? "hi, nem érkezett meg a csomag..." ezen kívül még mit kéne írni?
2013. nov. 18. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
mióta érkezik és honnan?
2013. nov. 18. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:
6 hete fizettem ki, Kínából jön, más csomagok már azóta ideértek Kínából 2-3 héten belül, szóval ez már nem hiszem hogy megérkezik.
2013. nov. 18. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:

akkor még bőven lehet időben. van ami 2 hónapig érkezik onnan.a 6 hét még bőven határeset.

De amúgy ha nem bízol benne, akkor írj neki, hogy legyen refund vagy küldje újra.

2013. nov. 18. 21:32
 6/7 anonim válasza:
Szerintem is írj neki,kérj elnézést az aggódalmakért,de kérdezz rá :) sok sikert!
2013. nov. 19. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Meg mindig nem ertitek, hogy nem az szamit, hogy szerinted mar regota uton van, hanem az szamit amit az ertesitoben kapsz, miszerint ESTIMATED DELIVERY DATE (ez lehet olyasmi, hogy 15-25 days, vagy valami datum, pl. Dec 10-20).

Tessek megvarni amig ez eltelik, es masnap mar azonnal irhatsz neki, hogy "Hello, where is my stuff?"

Adsz neki 72 orat, hogy valaszoljon.

Ha nem valaszol, nyitsz egy ugyet (open case).

Ha valaszol de nem tettszik amit ir, nyitsz egy ugyet.

Where is my item? ennyi, nem kell komplikalni!

2013. nov. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!