Merjek rendelni aliexpress.com-ról?
Nekem kifejezetten ilyen célokra (és nem csak az Aliexpress-re) van Internet kártyám. A megfelelő összeget Netbankban átvezetem a számlámról az Internet kártyámra, és arról fizetek.
De még soha, sehol (tehát az Aliexpress eladói sem) próbáltak meg többet lehúzni róla, mint a fizetendő összeg volt.
Kb 80 rendelésen vagyok túl (a NAV kedvéért: saját célra, nem keresekedek) és eddig semmi gubanc nem volt.
Tény, hogy a kártyád vásárláshoz szükséges adatait ki kell adnod nekik. De úgy tűnik hosszútávra tervez az ali, tehát elégedett vevőkre törexik. Nem pedig az egyszeri lehúzásokra, vagy az adataiddal való visszaélésre.
De ha semmit nem akarsz kockáztatni, akkor - ahogy előttem is megjegyezték - rendszeresíts 1 külön kártyát kifejezetten a netes vásárlásaidhoz, amire mindig csak az éppen szükséges összeget töltöd fel.
Vagy legalább vmi napi limitet állíttass be a fő kártyádra, így legrosszabb esetben is csak annyit tudnak lenyúlni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!