Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Merjek rendelni aliexpress.com...

Merjek rendelni aliexpress.com-ról?

Figyelt kérdés
eBayről nagyon régóta, több éve rengeteg dolgot rendelek, nemrég hallottam az aliexpressről, de ijesztőnek tartom, hogy nem lehet paypallal fizetni, csak kártyával. Nem szívesen adnám ki a kártyaadataimat...
2013. nov. 16. 17:08
 1/3 Shai-Hulud ***** válasza:

Nekem kifejezetten ilyen célokra (és nem csak az Aliexpress-re) van Internet kártyám. A megfelelő összeget Netbankban átvezetem a számlámról az Internet kártyámra, és arról fizetek.

De még soha, sehol (tehát az Aliexpress eladói sem) próbáltak meg többet lehúzni róla, mint a fizetendő összeg volt.

2013. nov. 16. 17:45
 2/3 anonim válasza:
igen rendelj :) én 80,000 FT-ért rendeltem ruhákat és minden megjött az ígért időben :D
2013. nov. 19. 20:11
 3/3 Holba László válasza:

Kb 80 rendelésen vagyok túl (a NAV kedvéért: saját célra, nem keresekedek) és eddig semmi gubanc nem volt.

Tény, hogy a kártyád vásárláshoz szükséges adatait ki kell adnod nekik. De úgy tűnik hosszútávra tervez az ali, tehát elégedett vevőkre törexik. Nem pedig az egyszeri lehúzásokra, vagy az adataiddal való visszaélésre.

De ha semmit nem akarsz kockáztatni, akkor - ahogy előttem is megjegyezték - rendszeresíts 1 külön kártyát kifejezetten a netes vásárlásaidhoz, amire mindig csak az éppen szükséges összeget töltöd fel.

Vagy legalább vmi napi limitet állíttass be a fő kártyádra, így legrosszabb esetben is csak annyit tudnak lenyúlni róla.

2014. márc. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!